Információs okostábla

Lelkes, fiatal osztályfőnökökkel várjuk a 2021/2022. tanévre jelentkezőket! 


Várjuk a nyolcadik osztályosok jelentkezését a 2021/2022-es tanévre! Ötéves technikumi képzést nyújtunk a turizmus és a vendéglátás ágazati területen. Az iskolánkba érkező diákok emelt szintű nyelvoktatásban is részesülnek angol és német nylevből. Végzőseinket felkészítjük a szakirányú és nem szakirányú, humán beállítottságú területeken való továbbtanulásra is. Digitális kultúra tantárgyból lehetőséget adunk érettségi felkészülésre.

forrás: https://fb.watch/28GFjHjCy-/ (Sárvári Televízió)

Iskolabemutató prezentációnkat készítette: Szalai Valéria 

Érdemes jól teljesíteni, mert a tanuló ösztöndíjat, illetve a duális képzésben munkabért kap. A szakirányú oktatásban szakképzési munkaszerződés köthető, amely a képzés alatt jövedelemhez juttatja a tanulót. 
A technikusi vizsga emelt szintű érettségi tantárgynak számít, ami előnyt jelent a gimnáziumi érettségihez képest, ha valaki a gazdaságtudományok képzési területen, ágazaton belül kíván továbbtanulni. Suliblog

Iskolánk, a Sárvári Turisztikai Technikum a közelmúltban két olyan programba is bekerült, amely a digitális oktatás színvonalának emelését hivatott segíteni.
Egy európai uniós projekt keretében felmértük digitális kompetenciánkat, a további lehetőséget pedig egy hazai program, a Hipersuli nyújt.

Induló szakmai oktatás:
Szakács
Pincér-vendégtéri szakember
Tervezett indulás: 2021. február
Az egy éves képzés során 3 hónapig az iskolában ágazati alapozó oktatásban vesz részt a jelentkező, majd duális képzés keretében szakképzési munkaszerződés alapján folytatja tanulmányait, így az oktatás mellett munkabért kap.

OM kód:203032/023;Turizmus 2311Vendéglátás 2312